Ilusad.ee facebooki leht

Tellimistingimused

 

1. Tellimistingimuste kehtivus


Käesolevad tellimistingimused kehtivad ostu-müügilepingutele (edaspidi Leping), mis sõlmitakse tellimuse alusel veebiaadressil www.ilusad.ee asuvast e-poest (edaspidi pood) kaupa telliva isiku (edaspidi Tellija) ning OÜ Leikest (edaspidi Müüja) vahel.

 

2. Hinnad

Müüja eestikeelsel veebilehel (www.ilusad.ee) olevate  kaupade hinnad on Eurodes (EUR) ja ei sisalda käibemaksu. Kauba hind ei sisalda transpordi- või saatmiskulusid.

3. Tellimine ja tellimuse kinnitus

Leping jõustub kui Tellija teeb Müüjale tellimuse.  Tellija peab teavitama Müüjat oma e-posti aadressist,millega edastatakse talle tellimuskinnitus elektroonselt. Tellimuskinnitus sisaldab tellimuse numbri, tellitud toodete loetelu (s.h. kogused ja hinnad) ning info kauba saatmise ja maksmise kohta. Oma tellimuse infot on võimalik vaadata ka kodulehel "minu konto" alt. Müüja ei vastuta ostja e-posti tõrgete eest. Ostjal on õigus saada, eelneval kokkuleppel e-posti või telefoni teel, korduv tellimuse kinnitus. Tellimuste kinnitusi ei saadeta kolmandatele isikutele.

 

4. Tellimuse eest maksmine
Tellimuse eest tuleb tasuda Müüja poolt esitatud arvel või tellimuskinnitusel näidatud summa Müüja pangakontole 12h jooksul.

 

5. Privaatsus

Ilusad.ee internetipood kasutab Kliendi poolt antud isikuandmeid ainult Kliendi ostutellimuse täitmiseks. Andmeid käsitletakse konfidentsiaalselt ning ei avaldata kolmandatele osapooltele, v.a. siis kui Kliendi poolt valitud kohaletoimetamise viis seda eeldab ning seadusega ettenähtud juhtudel.

6. Kauba tagastamine, vahetamine ning tellimuse tühistamine

Ilusad.ee-l on õigus tühistada Kliendi tellimus juhul, kui arvel märgitud summa ei ole laekunud Müüja kontole tellimusele järgneval tööpäeval kell 10.00.
* Kui kaup ei sobi või ei vasta Kliendi ootustele, on tal õigus see tagastada 14 päeva jooksul alates kauba kättesaamisest. Tagastatav kaup peab olema kahjustamata, kasutamata, kandmata ning läbi pesemata, uus kaup siltidega, originaalpakendis ja korralikult pakitud. Kuna poel puudub tootja garantii kaubale, siis on võimalik tagastatud toote väärtuses valida endale 1 kuu jooksul uut kaupa. Kauba tagastamiseks edastab Klient vastavasisulise teate e-posti aadressile info@ilusad.ee
* Kauba tagastamise kulud kannab ostja.

7. Vaidluste lahendamine
Ostja ja müüja vaheliste vaidluste lahendamine on võimalik uuel üle-Euroopalisel leheküljel: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
8. Korduvtühistused

Korduvtühistajatel(üle 2 tühistuse, sh ka laste ja õdede nimel tehtud kontod) kehtib tellimistingimustes muudatus! Tellimuse täitmiseks kehtib neile "telli ja maksa kohe". Maksmata tellimused tühistatakse 2 tunni möödudes alates tellimuse tegemise hetkest.
9. Force majeure
Müüja ei ole vastutav Tellija ees Lepingu mittetäitmise või hilinemise pärast kui see on põhjustatud sündmusest, mille üle puudub Müüjal kontroll, sh tulekahju, plahvatust, loodusõnnetust, sõda, avaliku võimu kandja otsuseid, embargot, streiki, terrorismi, rahvarahutusi jne, mis pikendavad Lepingus toodud tellimuse täitmise tähtaegu perioodi võrra, mille jooksul lepingu täitmine on nimetatud tegurite tõttu peatunud.
 

Ostukorv


Sinu ostukorv on tühi.

Klientidele






Meie Sõbrad




Ilusad.ee lasteriiete internetipood 2013